14 zile pentru retur

Doresti sa returnezi un produs achizitionat? Acest lucru este posibil in 14 zile lucratoare de la achizitionarea produsului, costurile de transport pentru retur urmand a fi suportate de catre client.

Conform art. 16 din OUG nr. 34/2014, o serie de produse/servicii sunt exceptate de la dreptul de retragere. Vezi Termeni si conditii, sectiunea Bunuri/Servicii pentru care nu se asigura dreptul de retragere pentru a verifica lista acestora.

Adresa si plata

Returul se va face exclusiv prin curier, la adresa pe care o veti primi de la un reprezentant SC Iaia World SRL.

Plata returului se va face exclusiv in cont bancar, clientul urmand sa furnizeze cod IBAN si numele titularului de cont in care doreste sa se faca plata contravalorii pentru produsul/produsele returnate.

Cum returnezi?

In cazul in care dorit sa returnati produsul va rugam sa ne scrieti pe adresa graunta@iaia.ro. Veti fi contactat in maxim 48 de ore de la transmiterea mesajului, pentru a stabili conditiile returului si a primi toate informatiile necesare.

In coletul in care se expediaza produsele returnate, va trebui inclus formularul de retur. Acesta poate fi descarcat aici.