Promotii

Falsh-sale 50%

In perioada 26-27 ianuarie 2019, Iaia si Graunta desfasoara promotia Flash-sale 50%.

Produsele din gama selectionata de catre Iaia si Graunta vor avea reducere de 50%. Reducerea va fi afisata direct pe site, la fiecare produs in parte. Oferta este valabila in limita stocurilor disponibile.

Produsele in campanie sunt disponibile pe urmatorul link: https://iaia.ro/flash-promo

In cazul clientilor care comanda mai mult de 1 produs de un anumit fel, stocul disponibil va fi confirmat ulterior comenzii, telefonic in cazul in care cantitatea nu este disponibila integral.

La aceasta promotie poate participa orice persoana doritoare, cu mentiunea ca produsele vor fi expediate exclusiv la adrese de pe teritoriul Romaniei.

Iaia si Graunta nu isi ia responsabilitatea de a anunta potentialii clienti personal despre promotie, insa aceasta va fi anuntata pe mijloacele de comunicare in masa, dupa cum urmeaza:

  • website www.iaia.ro, prin afisarea unui banner central in Homepage
  • Pagina de Facebook
  • Grup Facebook
  • Reclama sponsorizata Facebook ads
  • Newsletter catre baza de date Iaia si Graunta

Campania nu este valabila impreuna cu alte oferte sau cupoane de reducere, indiferent de natura acestora!

Campanii promotionale Facebook

Urmareste campaniile comunicate prin Pagina de Facebook Iaia si Graunta sau reclamele sponsorizate de Facebook si poti obtine coduri de reducere aplicabile comenzilor tale cu valori diverse, in functie de specificul campaniei.

Codurile de reducere se aplica pentru in minim de valoare de comanda specificat in campanie (in general, minimul este de 100 lei). Codurile de reducere au valabilitate limitata, aceasta fiind specificata la fiecare in parte.

Cupoanele de reducere nu pot fi folosite pentru produsele care au deja o reducere inclusa, exceptie facand cupoanele ale caror conditii specifice permit acest lucru.

Cupoanele de reducere se folosesc aplicand cuponul direct in cosul de cumparaturi, la sectiunea Codul de reducere si apasand apoi butonul Aplica reducerea. Pentru a te asigura ca valoarea cuponului s-a aplicat, verifica cosul de cumparaturi.

Cupoanele de reducere nu se aplica automat de catre Iaia si Graunta, atunci cand un client face comanda telefonic sau pe chat. Acestea trebuie aplicate exclusiv de catre client, conform cu procedura descrisa mai sus.

Cupoanele de reducere nu fac subiectul unor campanii general valabile, ci se acorda punctual, clietilor / potentialilor clienti care (nelimitandu-ne la aceste situatii si nefiind obligatoriu ca un client care indeplineste una din urmatoarele conditii sa primeasca un cupon de reducere – cupoanele de reduceri se acorda periodic, in campanii specifice):

  • viziteaza anumite pagini ale website-ului www.iaia.ro
  • intreprin anumite actiuni pe website-ul www.iaia.ro
  • interactioneaza cu reclamele www.iaia.ro
  • etc

Valabil permanent.

Cupon reducere pentru client

Pe diverse perioade, Iaia si Graunta desfasoara campanii pentru clientii care au comandat produse pe www.iaia.ro. Astfel, acestia vor gasi in coletul livrat in cupon de reducere, valabil pentru o achizitie ulterioara.

Cupoanele de reducere Iaia si Graunta nu pot fi folosite pentru produse care se afla in alte promotii, cu exceptia celor pe care este specificat acest lucru.

Conditiile de utilizare si valabilitatea cuponului sunt marcate pe acesta.

Valabil permanent.

Începeți să tastați și apăsați pe lupa

Cos de cumparaturi