Produsele Iaia si Graunta s-au nascut din dragostea pentru frumos si din dorinta de a crea ceva special pentru bebelusi; in acelasi timp insa acestea sunt perfecte pentru cei mici la nivel de materiale, utilitate, interes samd.
In gama Iaia si Graunta vei descoperi cele mai inedite jucarii pentru bebelusi (jucarii zornaitoare, jucarii pentru carucior, caruseluri), cele mai frumoase lantisoare de suzeta si cele mai bune pentru rontait coliere de alaptare.
Toate produsele Iaia si Graunta sunt lucrate manual, folosind exclusiv materiale prietenoase cu cel mic, certificate EN71 (non-toxice si rezistente la saliva). De asemenea, produsele sunt gandite in asa fel incat sa fie potrivite varstei bebelusului atat la nivel de functii, culori, cat si la nivel de dimensiuni. Spre exemplu, jucariile zornaitoare sunt perfecte pentru a fi tinute in manuta si rontaite.
Nu in ultimul rand, produsele sunt personalizate cu numele bebelusului, ceea ce le face perfecte si pentru a fi oferite cadou la nastere sau cadou de botez.
Colectiile Iaia si Graunta contin produse care utilizeaza lemnul sau siliconul ca si materiale de baza. Ambele materiale au avantaje multiple, alegerea unuia sau celuilalt depinzand de optiunea parintelui. Lemnul este cunoscut ca fiind singurul material care, din punct de vedere energetic nu pastreaza trauma prelucrarii, in timp ce siliconul este un material mai delicat si foarte potrivit pentru rontait.

139,70lei