Livrare si transport

1-5 zile lucratoare

Toate produsele vor fi expediate catre consumator la 1-5 zile lucratoare de la efectuare comenzii. Comenzile plasate vineri, vor fi expediate cel mai devreme luni. Comenzile plasate sambata si duminica, vor fi expediate cel mai devreme luni.

Metode de livrare

Curier, Livrare in 1-2 zile de la trimiterea coletului. Termen procesare comanda:1-5 zile lucratoare. Taxa transport 18.5 RON  la plata in sistem ramburs sau euplatesc.ro. In cazul in care localitatea de livrare nu este in acoperirea curierului, fiind necesara efectuarea de kilometri suplimentari, costul transportului prin curier se va modifica, valoarea acestuia urmand a fi comunicata catre client inainte de expedierea comenzii.

Transport Gratuit

Comenzile peste 97 lei beneficiaza de transport gratuit prin Curier (GLS). Sunt exceptate de la aceasta regula, comenzile care includ produse ale altor furnizori decat Iaia si Graunta. De asemenea, in conditiile in care adresa de livrare presupune efectuarea de km suplimentari din partea furnizorului de curierat, comenzile vor fi trimise prin Posta Romana.

Începeți să tastați și apăsați pe lupa

Cos de cumparaturi