Bine ai venit,

Suntem bucurosi sa te avem ca oaspete!

Ai pasit intr-o lume special creata pentru bebelusii si copiii veseli, isteti, curiosi si intotdeauna cu mult chef de joaca.

Asadar Iaia si Graunta este despre ei – bebelusi si copii. Suntem pasionati sa cream jucarii inedite, originale dar in acelasi timp utile si potrivite varstei copilului. Jucariile si accesoriile create sub marca Iaia si Graunta au o caracteristica inedita. Faptul ca sunt personalizate cu numele copilasului, asadar vor fi foarte chic.

Produse de calitate

Ne dorim sa livram exclusiv produse de calitate, de aceea suntem extrem de atenti la materialele folosite. Toata materia prima utilizata  la crearea jucariilor si accesoriilor Iaia si Graunta este certificata EN71, materialele sunt rezistente la saliva,non-toxice fiind special create pentru astfel de produse, destinate bebelusilor.

Produse personalizate

Daca doresti sa achizitionezi un produs personalizat, insa in alte combinatii de culori/elemente decat cele de pe site suntem deschisi sa te ajutam – trebuie doar sa ne contactezi. In afara de produsele Iaia si Graunta, pe site vei gasi si o serie de alte jucarii (si nu numai) ale altor producatori: jucarii din lemn, covoare 3D, patuturi pentru bebelusi samd. Toate aceste produse au un obiectiv comun: acela de a ajuta la dezvoltarea armonioasa si corecta a celui mic. Jucariile din lemn comercializate, spre exemplu,  ajuta la dezvoltarea diverselor abilitati si mai ales la stimularea imaginatiei.

Speram ca vizita ta sa fie una din cele mai placute si nu uita ca suntem aici pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie!