Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos. Tot aici puteti sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, mergeti la meniul prinicpal si alegeti categoria de produse care va intereseaza.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Pasul urmator. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa vcompletati formularul prezent in pagina afisata. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Livrează la o altă adresă si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata si expediere pe care le preferati. Folositi campul Notă comandă, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate. La final apasati butonul Plasează comanda pentru a trece la pasul urmator.

Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.